извинявам се много но изчетох сички теми за катализатори и отидах да снимам под колата. това ли е катализатора или не съм разбрал правилно. освен това не видях тема в която някой с дизелова алфа си е махнал катализатора и е дал мнение има ли разлика.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Това на снимката катализатора ли е?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениеизвинявам се много но изчетох сички теми за катализатори и отидах да снимам под колата. това ли е катализатора или не съм разбрал правилно. освен това не видях тема в която някой с дизелова алфа си е махнал катализатора и е дал мнение има ли разлика.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеДа това е катализатора. Аз като го махнах усетих разликата. Аз сложих тръба на негово място и не ми направи впечатление да е по-шумна
Comment
-
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениевсъщност зора ми е да няма катализатор но да си стои гърненцето за да изглежда че имам. се пак сме в европейския съюз
Ще ти боднат газанализатора и толковаsigpic
Comment
-
На чипосаните, се маха катализатора. Разлика има във вървежа и както се изразява моя майстор - като го махнеш, под капака идват още няколко кончета. Няма разлика в шума със и без, или поне не съм усетил на няколкото алфи, които карах. Все пак при дизела не е като при бензинките. Единствено ми се срува, че припушват повече, но това може да се дължи и на това, че тези, които бяха без катализатор бяха и чипосани. Ако смяташ да го махаш - действай смело. Ще останеш доволен. Поне аз смятам така да направя, като успея да си избера моя дизелLast edited by AlfaMan; d.m.y г., 22:57.Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениевсъщност зора ми е да няма катализатор но да си стои гърненцето за да изглежда че имам. се пак сме в европейския съюз
Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщениеНа чипосаните, се маха катализатора. Разлика има във вървежа и както се изразява моя майстор - като го махнеш, под капака идват още няколко кончета. Няма разлика в шума със и без, или поне не съм усетил на няколкото алфи, които карах. Все пак при дизела не е като при бензинките. Единствено ми се срува, че припушват повече, но това може да се дължи и на това, че тези, които бяха без катализатор бяха и чипосани. Ако смяташ да го махаш - действай смело. Ще останеш доволен. Поне аз смятам така да направя, като успея да си избера моя дизелMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Това не е само катализатор,шева който е по средата разделя катализатора от първото гърне,отпред е к-ра,а от зад гърнето.Махни го и си сложи резонантно гърне,няма промяна в звука само повървява повече,аз моето го махнах веднага щом си купих колата,гърнето ми излезе 60лв. с монтажа,а к-ра продадох за 80 лв.но на дизелите не ги купуват.Махай го и ти няма да згрешиш.sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
Comment